Van harte welkom op onze vernieuwde website! 

Geniet van heerlijke vaartochten op een traditioneel motor passagiersschip: Een verrassend avontuur van rust en nostalgie, van natuurschoon en culturele rijkdom.

We bieden dagtochten, meerdaagse vaarvakanties all inclusive en diverse vaar-arrangementen over rivieren, kanalen en meren, langs mooie natuur en Oud-Hollandse steden. 

Wilt u actief ontspannen? Combineer dan uw rondreis per schip met een fietsvakantie door de mooiste gebieden van Nederland: Varen en fietsen op en langs de Nederlandse binnenwateren - een unieke manier van reizen. 

De Ali-B2 is bijzonder geschikt voor kleine groepen tot 12 personen (dagtochten tot 20 pers.). Met uw vrienden, familie, vereniging of collega's huurt u het hele schip exclusief en bepaalt samen met ons de juiste koers.  

Misschien bent u ook op zoek naar een unieke accommodatie voor een bedrijfsuitje, personeelsreis, training, teambuilding of zoekt u een bijzondere vergaderlocatie? Beleef een dag, weekend of week in een heel andere omgeving. Daarnaast is de Ali-B2 ook als hotel accommodatie op locatie inzetbaar.

De Ali-B2 biedt u dus tal van mogelijkheden voor een vaartocht of bijzonder arrangement. Graag adviseren wij u ook persoonlijk, geven antwoord op uw vragen en stemmen de details van uw reis met u af. 

Alvast "Welkom aan boord"!
Gerrit en Christiane. 

>terug naar home 


Aktueel

Seizoen 2016

Boek nu voor 2016  met uw groep de Ali-B2 en bepaal je eigen route!

Bel ons onder 0172-416014 of mail ons direct!
> meer over groepsboeking

@INHERIT